CV ketel onderhoudscontracten

We raden aan om uw CV ketel jaarlijks te laten onderhouden met het oog op de veiligheid, gasbesparing, duurzaamheid en storingsgevoeligheid van de ketel. U kunt ons uiteraard inschakelen zonder dat u een onderhoudscontract heeft, maar het is (zeker op lange termijn) meestal voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten.

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten, waarmee u bent verzekerd van een gegarandeerd service-level tegen een voordelige, vaste prijs per jaar. Onderstaand de drie contractvormen die we aanbieden:

Standaard onderhoudscontract

Uw centrale verwarmingstoestel krijgt van ons jaarlijks een onderhoudsbeurt. Daarbij worden de arbeidsuren niet in rekening gebracht, eventuele nieuwe onderdelen wel. Indien u een storing heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij storingen worden zowel arbeidsuren als te vervangen onderdelen gefactureerd. Het standaard onderhoudscontract kan voor ieder type CV ketel worden afgenomen.

Onderhoud- en storingscontract

Uw verwarmingstoestel krijgt van ons jaarlijks een onderhoudsbeurt. Daarbij worden de arbeidsuren niet in rekening gebracht, eventuele nieuwe onderdelen wel. Indien u een storing heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij storingen alleen de te vervangen onderdelen gefactureerd. Het is afhankelijk van het type van de CV ketel en de leeftijd ervan of we deze contract vorm kunnen aanbieden.

All-in contract

Uw verwarmingstoestel krijgt van ons jaarlijks een onderhoudsbeurt. Daarbij worden zowel de arbeidsuren als eventuele nieuwe onderdelen niet in rekening gebracht. Indien u een storing heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij storingen worden tevens geen kosten in rekening gebracht. All-in contracten kunnen alleen worden afgesloten voor Nefit ketels van maximaal 2 jaar oud.

NB: Onder de contracten vallen alleen CV ketels. Onderhoud aan uw thermostaat, expansievat cv leidingen, radiatoren e.d. valt daarbuiten.