CV ketel onderhoud in Pijnacker & omstreken

Kemp CV Onderhoud verzorgt onderhoud en reparatie van bestaande CV ketels en plaatsing van nieuwe ketels. We werken vanuit onze werkplaats in Pijnacker en verzorgen CV onderhoud in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Delft, Nootdorp en Zoetermeer. We werken voor zowel particuliere als zakelijk klanten.

Het belang van onderhoud aan uw CV ketel

Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel is belangrijk voor:

  • Gasbesparing – voorkom een onnodig hoge energierekening
  • Veiligheid – slecht onderhoud kan tot gevaarlijke situaties leiden
  • Duurzaamheid van de ketel – een goed onderhouden ketel gaat langer mee
  • Storingsgevoeligheid – voorkom een koude douche en weigerende verwarming

Een CV ketel wordt idealiter jaarlijks opnieuw afgesteld om onnodige slijtage en een verhoogd gasverbruik tegen te gaan. Bij het jaarlijks onderhoud van de ketel, controleert de monteur de regelapparatuur en stelt deze op de juiste waarden in. Zo kunt u met een gerust hart weer van warmte en warm water genieten.

Laat uw CV onderhoud verzorgen en bespaar

Kemp CV Onderhoud is specialist op het gebied van het onderhouden van centrale verwarmingsketels (zowel combi- als HR- en VR-ketels). Als u het onderhoud van de ketel bij ons onderbrengt, zorgen wij dat uw ketel langer mee gaat en uw gasrekening niet onnodig hoog is. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten, waarmee u verzekerd bent van een gegarandeerd service-level tegen een voordelige, vaste prijs per jaar.

Als u bij Kemp CV Onderhoud een onderhoudscontract voor uw verwarmingstoestel afsluit, wordt u tijdig op de hoogte gebracht wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens zo’n jaarlijks CV onderhoud, voeren we de volgende werkzaamheden uit:

  • Het toestel uitgebreid wordt gereinigd
  • De gasafstelling wordt nagekeken
  • Er wordt gecontroleerd op lekkage
  • Indien nodig wordt de installatie op druk gebracht

Ook reparatie en plaatsing nieuwe ketels

Het is uiteraard mogelijk dat ondanks periodiek onderhoud, uw ketel of een onderdeel ervan defect raakt. In dat geval zijn we u graag van dienst bij reparatie van de ketel of plaatsing van een nieuwe ketel wanneer reparatie geen uitkomst meer biedt.

Radiatoren

Indien gewenst kunnen we bij het onderhoud van uw CV ketel ook onderhoud aanbieden voor de radiatoren of overige aanverwante onderdelen, zoals de thermostaat, het expansievat of de CV leidingen.